Decibel Resume

      Decibel je bend iz Novog Sada koji predstavlja izuzetan spoj mladosti, volje, zelje i ljubavi prema dobroj muzici pretocen u proizvodnju kvalitetnog ROCK zvuka uz izvesnu dozu Hevi Metala, Bluza, Panka...

Nasa druzina broji 5 clanova:

Milica[Bas Gitara/Back Vocal]

Vladjar[Solo Gitara]

Ivan[Ritam Gitara/Back Vocal],

Nikola[Bubanj]

Milos[Vocal]

Ovo je, sto bismo rekli “ona prava” postava Decibel-a!

Sa ovakvom postavom prvu probu smo imali jednog kisnog utorka u avgustu 2009. tacnije 11.avgusta tako da taj datum uzimamo kao rodjendan! :)

Sto se tice naseg rada, u pocetku smo naravno krenuli sa obradama, uglavnom smo obradjivali strane Rock, Metal, Pank, pa i Bluz hitove, da bismo od skoro poceli isa autorskim radom!


Za sada, nasi ciljevi su da imamo sto vise svirki, da uradimo jos autorskih stvari i snimimo demo kao i da ostvarimo neku reputaciju na lokalnom nivou.

Naravno, radi smo da se druzimo i saradjujemo sa svim bendovima koji su raspolozeni za saradnju i druzenje i da zajedno sa njima budemo misionari Rocka u ovoj nasoj cajkama preplavljenoj Srbiji!

I sto bismo naglasili - uvek smo orni za svirke!

“Keep On Rocking In The Free World!" :)

***Za par meseci se ocekuje DEMO na kome ce se nalaziti 3 autorske pesme i 2 izabrane obrade, ako budemo stigli bice i ranije...mi bi voleli da tako bude! :)***

Updated:  March 3, 2010

Back to Profile